Jaguar rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni, por do të vini re se disa pjesë të faqes nuk do të punojnë. Për të mësuar më shumë rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, vizitoni rregullorja e privatësisë.


Në rregull

XF 2.0 I4 DIESEL PORTFOLIO (240PS) SEDAN

në Mektrin Motors

Mektrin Motors
+355 67 2028404

Specifikimi

Viti i modelit2019
Pjesa e jashtmeUltimate Black
Pjesa e brendshmeSiena Tan / Ebony with Siena Tan
Kilometrazhi281 Km
Transmisioni8 marshe automatike
Stili i trupitSaloon
Motori2.0 i4 Diesel
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 01-02-2019 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Durres
2000

+355 67 2028404
Veçoritë

Veçoritë

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Komanda e shpejtësisë konstante

Funksionet e jashtme

 • Xham i errët

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Ndihmës parkimi prapa
 • Kamera me pamje përpara

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Sistem orientimi
 • "SOS"/thirrje për ndihmë

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Tapet "Jet"
 • Sedilje e pasme e fiksuar
 • Fashë prej lëkure
Përse "Approved"?

Kur nuk kuptohet dot nëse është e përdorur do të thotë se është "Jaguar Approved"

Përse "Approved"?

Kur nuk kuptohet dot nëse është e përdorur do të thotë se është "Jaguar Approved"

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Jaguar Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet "Jaguar Approved" me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për xx000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Jaguar"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë
Informacioni për shitësin

Informacioni i shitësit

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Durres
2000

Stoku i shitësit Stoku i grupit

Bëj një kërkesë

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 2018. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

XF 2.0 I4 DIESEL PORTFOLIO (240PS) SEDAN

5 322 252 Lekë
Viti i modelit
Pjesa e jashtme Ultimate Black
Pjesa e brendshme Siena Tan / Ebony with Siena Tan
Kilometrazhi 281 Km
Transmisioni 8 marshe automatike
TIP KAROSERIJE Sedan
Motori 2.0 i4 Diesel
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 01-02-2019 ‎
E-mail Telefon