Autostrada Durres-Tirane, KM 6.,Durres,2000
e.shahini@mektrin.al

Approved

XJ 3.0 V6 DIESEL "PORTFOLIO"

Telefon +355 67 2028404
Nr. i regjistrimit Çmimi 6 800 000 Lekë
Ngjyra e jashtme Ultimate Black Konturi i brendshëm Cashew quilted soft grain perforated leather
Stili i trupit Sedan LWB (me gjatësi të madhe mes akseve) Odometri 75 000 Km
Viti i modelit 2016 Viti i regjistrimit 2016
Veçoritë e theksuara

Xham i errët, Ventilatorë elektrikë në "Chrome", Sintonizues dixhital televiziv, Paketë "Illumination", Disqe aliazhi 20" në "Orona", Sistem "Rear Seat Entertainment" me ekrane 10,2-inç, Kufje "Whitefire", Kontroll parkimi në distancë 360 gradë, Sistem kamere rrethuese, Sistem parkimi perpendikular, Paketë asistence në parkim,

Veçoritë

Të tjera
Gjatësi e madhe midis akseve

Paketa opsionesh
Veshi i rimorkimit

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve
Rrotë rezervë aliazhi 18" me madhësi jo të plotë, Sistem monitorimi për presionin e gomave( TPMS)

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin
Sistemi i ndezjes/fikjes inteligjente, Hyrje dhe ndezje pa çelës, Dritë e gjatë inteligjente, Mbyllje e lehtë e derës me hyrje pa çelës, Derë elektrike "Deadlocks", Bllokim i kolonës së timonit

Informacion, komunikim dhe argëtim
Lidhje telefonike me "Bluetooth", Sistem "JaguarVoice", Foni analoge, Komanda multimedia të pasme, Sintonizues i dyfishtë radioje, Ekran me një pamje "MFD", Hartë orientuese - Rajoni 1 (Evropë)

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit
Transmision me rrota aktive, Komanda e shpejtësisë konstante, Kufizues shpejtësie - 155 mph, Modalitet dinamik, Suespension vetë-rregullues i pasmë i ajrit, Skapamento "Sports", Sensor i zënies, Burime energjie në motor 300 PS/700 Nm

Funksionet e jashtme
Rrethim i dritares anësore në "Chrome", Pasqyra dyersh me ngrohje, elektropalosje, errësim dhe memorie, Pasqyra dyersh në ngjyrën e trupit me sinjale anësore, Grilë në "Chrome", Pllaka mbrojtëse me ndriçim, Dritë e pasme për lexim "LED", Xham i harkuar pasqyre, Kofano e çmontueshme, Fenerë me përshtatje "LED"

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme
Zbukurim i pjesës së sipërme me kamosh, Tabaka e përparme magazinimi me fole energjie, Gdhendje "Jaguar", Kontroll klimanti në 4 zona, Sedilje të përparme dhe të pasme me ngrohje dhe ftohje, Timon me ngrohje, Zbukurim i pjesës së sipërme "Ivory", Orë analoge "Jaguar", Ndijim i cilësisë së ajrit me riqarkullim automatik, Mbështetëse për kokën me logon "Jaguar Leaper", Sedilje me funksion memorie për shoferin dhe pasagjerin, Rripa sigurimi "Truffle", Mbrojtëse dielli të dritareve të pasme elektrike, Pasqyra të pasme me ndriçim "Vanity", Mbështetje e sediljes për pasagjerin "Lumbar" me masazh, Mbrojtëse dielli të dritareve të pasme anësore elektrike, Lustër "Rich Oak" me zbukurim "Liner", Tapet "Truffle", Tegela kontrasti "Truffle", Komandim në distancë e sediljeve të pasme, Lëkurë e perforuar "Quilted Soft Grain", Pajisje sinjalizimi për rripin e sigurimit, Ngrohës "PTC", Fashë "Truffle / Cashew", Fashë prej lëkure, Ventilatorë me driçim, përpara dhe as, Tapeti i dyshemesë së ngarkesës


Location
Mektrin Motors
Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Durres
2000

Tel.: +355 67 2028404
Email: e.shahini@mektrin.al
Faqja:

Mohimi i përgjegjësisë juridike
Mektrin Motors bën çdo përpjekje për t'u siguruar që informacioni i përmbajtur në faqe (në vijim informacioni) të jetë i saktë dhe i plotë. Por, mund të ndodhin gabime dhe mangësi herë pas here, ndaj dhe ne nuk e garantojmë dot saktësinë e informacionit. Ndaj, nuk mbajmë as përgjegjësi për mbështetjen tuaj mbi informacionin. Mektrin Motors