Jaguar rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni, por do të vini re se disa pjesë të faqes nuk do të punojnë. Për të mësuar më shumë rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, vizitoni rregullorja e privatësisë.


Në rregull
Approved

Financimi dhe sigurimi për Jaguar

SHËRBIMET FINANCIARE

Shërbimet financiare nga Jaguar ofrojnë një sërë opsionesh praktike financimi të automjeteve për përdorim privat ose biznesi. Opsionet e financimit nga Jaguar që ofrohen nga shitësit e Jaguar pjesëmarrës në program, ju mundësojnë forma të lehta dhe të garantuara për ta marrë në dorë që sot automjetin tuaj të përdorur Jaguar. Automjetet e reja Jaguar janë njëherësh edhe investime financiare, ashtu edhe zgjedhje stili jetese. Ndaj dhe kemi krijuar sigurimin nga Jaguar për t'ju mbrojtur juve vetë, automjetin Jaguar dhe stilin e jetesës që keni zgjedhur.

Për më shumë informacion vizitoni