Jaguar rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni, por do të vini re se disa pjesë të faqes nuk do të punojnë. Për të mësuar më shumë rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, vizitoni rregullorja e privatësisë.


Në rregull

MIRË SE VINI NË VETURAT JAGUAR APPROVED

Inspektuar, garantuar dhe gati për rrugë. Programi Jaguar Approved është krijuar me synim që t'ju garantojë të njëjtin nivel cilësie, shërbimi dhe kënaqësie të klientit që do të gëzonit nëse do të blinit veturë të re.


Qetesine shpirterore e keni standarte kur zgjidhni një nga veturat tona Approved të përdorura apo me pronar të mëparshëm. Mund të shfletoni në mirëbesim databazën tonë mbarëkombëtare; çdo veturë është kontrolluar imtësisht nga teknikët ekspertë dhe mbulohet me garancinë tonë të gjithanshme.

PREMTIMI APPROVED

Teknikët tanë me kualifikim të lartë I nënshtrojnë të gjitha automjetet Jaguar Approved një sërë testeve dhe inspektimeve të gjithanshme, në mënyrë që t'i blini pa asnjë vramendje. Ky është vetëm një nga përfitimet.

MËSONI MË SHUMË

Financimi dhe sigurimi

Automjeti Jaguar është njëherësh edhe investim financiar, edhe zgjedhje stili jetese, ndaj dhe ne ju ofrojmë një sërë produktesh financiare dhe sigurimi për t'u përgjigjur nevojave të gjithsecilit.

MËSONI MË SHUMË

SHITËSIT E JAGUAR

Jaguar ka një rrjet specialistësh që mund të diskutojë për vlerësimet, financat dhe përfitimet e blerjes së një automjeti Jaguar Approved.

MËSONI MË SHUMË