Jaguar rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni, por do të vini re se disa pjesë të faqes nuk do të punojnë. Për të mësuar më shumë rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, vizitoni rregullorja e privatësisë.


Në rregull

F-PACE 2.0 I4 DIESEL (180PS) AUTO PURE 5 DOOR

në Mektrin Motors

Mektrin Motors
+355 67 2028404

Specifikimi

Viti i modelit2017
Pjesa e jashtmeEbony Black
Pjesa e brendshmeJet Tekstil "Premium"
Kilometrazhi26 834 Km
Transmisioni8 marshe automatike, AWD
Stili i trupit5 Door
Motori2.0 i4 Diesel (180PS
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 30-11-2017 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Durres
2000

+355 67 2028404
VEÇORITË E THEKSUARA

VEÇORITË E THEKSUARA

 • Disqe aliazhi 19" 5-shkallëshe në "Fan"
 • Fenerë ksenoni
 • Motor 180 PS
 • Sistem navigimi "SD"
 • Sistem orientimi me kartë SD
 • Sistemi i ndezjes/fikjes inteligjente
 • Tansmision me 4-rrota aktive
 • Xham i përparmë i laminuar
 • Çati panoramike rrëshqitëse
Veçoritë

Veçoritë

Paketa opsionesh

 • Paketa "Business"

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Sistem monitorimi për presionin e gomave( TPMS)

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Sistem "JaguarVoice"
 • Foni analoge
 • Ekran me prekje "HDLF"
 • Hartë orientuese - Rajoni 1 (Evropë)
 • Ekran 5" me panel instrumentesh

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Suspension "Touring"
 • Suspension pasiv
 • Komanda e shpejtësisë konstante
 • Sensor i zënies
 • Sistem skapamentoje "Standard"

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Ndihmës parkimi prapa
 • Ndihmë për parkim përpara
 • Kamerë parkimi mbrapsht
 • Ndezje pa çelës
 • Derë elektrike "Deadlocks"
 • Bllokim i kolonës së timonit
 • Kamera me pamje përpara
 • Frenim i pavaruar emergjence që përdor kamerat me pamje përpara
 • Paralajmërues për daljen nga korsia

Funksionet e jashtme

 • Fshirëse feneri
 • Fshirëse xhamash me diktim shiu
 • Xham i errët
 • Rrethim grile në "Chrome" me zbukurim të rrjetës në "Black"
 • Llamba të përparme kundër mjegullës
 • Xham i harkuar pasqyre
 • Ventilator anësor elektrik në "Chrome/Black"
 • Pasqyra dyersh me ngrohje dhe elektropalosje
 • Mbushës karburanti me mbyllje qendrore të derës
 • Rrethim i dritares anësore në "Satin Black"
 • Veshje dyersh në "Grained Black"

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Zbukurim i pjesës së sipërme "Morzine"
 • Grup tapetesh
 • Tabaka e përparme magazinimi me fole energjie
 • Ndriçim i brendshëm atmosfere
 • Konsolë me tegela - Pa kontrast
 • Tegela kase të derës - Pa kontrast
 • Tegela pa kontrast në fashë
 • Tegela sediljeje me kontrast "Less"
 • Tekstil "Premium"
 • Marshe - "Black"
 • Pasqyrë me shikim pas me errësim
 • Përfundues IP i lyer
 • Prizë elektrike
 • Diellpritës, me ndriçim të dyfishtë
 • Timon me lëkurë në "Softgrain"
 • Gotëmbajtëse dyshe me kapakë
 • Ngrohës "PTC"
 • Rregullim manual i sediljes së përparme
 • Zbukurim i pjesë së sipërme "Light Oister"
 • Lustër në "Gloss Black"
 • Fashë TPO
 • Fashë "Jet/Jet"
 • Konsolë me PVC me kokrriza "Taurus"
 • Sedilje shoferi me rregullim manual në 8 pozicione
 • Sedilje pasagjeri me rregullim manual në 8 pozicione
Përse "Approved"?

Kur nuk kuptohet dot nëse është e përdorur do të thotë se është "Jaguar Approved"

Përse "Approved"?

Kur nuk kuptohet dot nëse është e përdorur do të thotë se është "Jaguar Approved"

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Jaguar Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet "Jaguar Approved" me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për xx000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Jaguar"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë
Informacioni për shitësin

Informacioni i shitësit

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Durres
2000

Stoku i shitësit Stoku i grupit

Bëj një kërkesë

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 2018. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

F-PACE 2.0 I4 DIESEL (180PS) AUTO PURE 5 DOOR

5 332 000 Lekë
Viti i modelit 2018
Pjesa e jashtme Ebony Black
Pjesa e brendshme Jet Tekstil "Premium"
Kilometrazhi 26 834 Km
Transmisioni 8 marshe automatike, AWD
TIP KAROSERIJE
Motori 2.0 i4 Diesel (180PS
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 30-11-2017 ‎
E-mail Telefon