Jaguar rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni, por do të vini re se disa pjesë të faqes nuk do të punojnë. Për të mësuar më shumë rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, vizitoni rregullorja e privatësisë.


Në rregull

XJ 3.0 V6 DIESEL "PORTFOLIO"

në Mektrin Motors

Mektrin Motors
+355 67 2028404

Specifikimi

Viti i modelit2016
Pjesa e jashtmeUltimate Black
Pjesa e brendshmeCashew Lëkurë e perforuar "Quilted Soft Grain"
Kilometrazhi75 000 Km
Transmisioni8 marshe automatike
Stili i trupitLWB Saloon
Motori3.0 V6 Diesel
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 31-08-2016 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Durres
2000

+355 67 2028404
VEÇORITË E THEKSUARA

VEÇORITË E THEKSUARA

 • Disqe aliazhi 20" në "Orona"
 • Kontroll parkimi në distancë 360 gradë
 • Kufje "Whitefire"
 • Paketë "Illumination"
 • Paketë asistence në parkim
 • Sintonizues dixhital televiziv
 • Sistem "Rear Seat Entertainment" me ekrane 10,2-inç
 • Sistem kamere rrethuese
 • Sistem parkimi perpendikular
 • Ventilatorë elektrikë në "Chrome"
 • Xham i errët
Veçoritë

Veçoritë

Të tjera

 • Gjatësi e madhe midis akseve

Paketa opsionesh

 • Veshi i rimorkimit

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Rrotë rezervë aliazhi 18" me madhësi jo të plotë
 • Sistem monitorimi për presionin e gomave( TPMS)

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Sistemi i ndezjes/fikjes inteligjente
 • Hyrje dhe ndezje pa çelës
 • Dritë e gjatë inteligjente
 • Mbyllje e lehtë e derës me hyrje pa çelës
 • Derë elektrike "Deadlocks"
 • Bllokim i kolonës së timonit

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Lidhje telefonike me "Bluetooth"
 • Sistem "JaguarVoice"
 • Foni analoge
 • Komanda multimedia të pasme
 • Sintonizues i dyfishtë radioje
 • Ekran me një pamje "MFD"
 • Hartë orientuese - Rajoni 1 (Evropë)

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Transmision me rrota aktive
 • Komanda e shpejtësisë konstante
 • Kufizues shpejtësie - 155 mph
 • Modalitet dinamik
 • Suespension vetë-rregullues i pasmë i ajrit
 • Skapamento "Sports"
 • Sensor i zënies
 • Burime energjie në motor 300 PS/700 Nm

Funksionet e jashtme

 • Rrethim i dritares anësore në "Chrome"
 • Pasqyra dyersh me ngrohje, elektropalosje, errësim dhe memorie
 • Pasqyra dyersh në ngjyrën e trupit me sinjale anësore
 • Grilë në "Chrome"
 • Pllaka mbrojtëse me ndriçim
 • Dritë e pasme për lexim "LED"
 • Xham i harkuar pasqyre
 • Kofano e çmontueshme
 • Fenerë me përshtatje "LED"

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Zbukurim i pjesës së sipërme me kamosh
 • Tabaka e përparme magazinimi me fole energjie
 • Gdhendje "Jaguar"
 • Kontroll klimanti në 4 zona
 • Sedilje të përparme dhe të pasme me ngrohje dhe ftohje
 • Timon me ngrohje
 • Zbukurim i pjesës së sipërme "Ivory"
 • Orë analoge "Jaguar"
 • Ndijim i cilësisë së ajrit me riqarkullim automatik
 • Mbështetëse për kokën me logon "Jaguar Leaper"
 • Sedilje me funksion memorie për shoferin dhe pasagjerin
 • Rripa sigurimi "Truffle"
 • Mbrojtëse dielli të dritareve të pasme elektrike
 • Pasqyra të pasme me ndriçim "Vanity"
 • Mbështetje e sediljes për pasagjerin "Lumbar" me masazh
 • Mbrojtëse dielli të dritareve të pasme anësore elektrike
 • Lustër "Rich Oak" me zbukurim "Liner"
 • Tapet "Truffle"
 • Tegela kontrasti "Truffle"
 • Komandim në distancë e sediljeve të pasme
 • Lëkurë e perforuar "Quilted Soft Grain"
 • Pajisje sinjalizimi për rripin e sigurimit
 • Ngrohës "PTC"
 • Fashë "Truffle / Cashew"
 • Fashë prej lëkure
 • Ventilatorë me driçim, përpara dhe as
 • Tapeti i dyshemesë së ngarkesës
Përse "Approved"?

Kur nuk kuptohet dot nëse është e përdorur do të thotë se është "Jaguar Approved"

Përse "Approved"?

Kur nuk kuptohet dot nëse është e përdorur do të thotë se është "Jaguar Approved"

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Jaguar Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet "Jaguar Approved" me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për xx000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Jaguar"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë
Informacioni për shitësin

Informacioni i shitësit

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Durres
2000

Stoku i shitësit Stoku i grupit

Bëj një kërkesë

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 2018. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

XJ 3.0 V6 DIESEL "PORTFOLIO"

6 800 000 Lekë
Viti i modelit 2016
Pjesa e jashtme Ultimate Black
Pjesa e brendshme Cashew Lëkurë e perforuar "Quilted Soft Grain"
Kilometrazhi 75 000 Km
Transmisioni 8 marshe automatike
TIP KAROSERIJE Sedan LWB (me gjatësi të madhe mes akseve)
Motori 3.0 V6 Diesel
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 31-08-2016 ‎
E-mail Telefon