Autostrada Durres-Tirane, KM 6.,Durres,2000
e.shahini@mektrin.al

Approved

F-PACE 2.0 I4 DIESEL (180PS) PRESTIGE 5 DOOR

Telefon +355 67 2028404
Nr. i regjistrimit Çmimi 6 200 000 Lekë
Ngjyra e jashtme Ammonite Grey Konturi i brendshëm Light Oyster taurus leather
Stili i trupit Odometri 12 463 Km
Viti i modelit 2018 Viti i regjistrimit 2018
Veçoritë e theksuara

Kamerë parkimi mbrapsht, Ndezje pa çelës, Derë fundore/hapje kofanoje elektrike, Xham i errët, Foni analoge, Disqe aliazhi 19" në "Bionix Dark Grey", Ekran me prekje "HDLF", Sistem navigimi "SD",

Veçoritë

Paketa opsionesh
Paketa "Business"

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve
Sistem monitorimi për presionin e gomave( TPMS)

Informacion, komunikim dhe argëtim
Sistem "JaguarVoice", Hartë orientuese - Rajoni 1 (Evropë), Sistem orientimi me kartë SD, Ekran 5" me panel instrumentesh

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit
Suspension "Touring", Suspension pasiv, Komanda e shpejtësisë konstante, Sensor i zënies, Tansmision me 4-rrota aktive, Motor 180 PS, Sistem skapamentoje "Standard"

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin
Ndihmës parkimi prapa, Ndihmë për parkim përpara, Sistemi i ndezjes/fikjes inteligjente, Derë elektrike "Deadlocks", Bllokim i kolonës së timonit, Kamera me pamje përpara, Frenim i pavaruar emergjence që përdor kamerat me pamje përpara, Paralajmërues për daljen nga korsia

Funksionet e jashtme
Fshirëse feneri, Fshirëse xhamash me diktim shiu, Rrethim i dritares anësore në "Chrome", Fenerë ksenoni, Rrethim grile në "Chrome" me zbukurim të rrjetës në "Black", Llamba të përparme kundër mjegullës, Xham i harkuar pasqyre, Ventilator anësor elektrik në "Chrome/Black", Shina çatie me shkëlqim , Pasqyra dyersh me ngrohje dhe elektropalosje, Mbushës karburanti me mbyllje qendrore të derës, Çati panoramike rrëshqitëse, Xham i përparmë i laminuar, Veshje dyersh në "Grained Black"

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme
Ndriçim i brendshëm atmosfere "Premium", Zbukurime alumini IP "Knurled", Zbukurim i pjesës së sipërme "Morzine", Grup tapetesh, Tabaka e përparme magazinimi me fole energjie, Tegela pa kontrast në fashë, Lëkurë "Taurus", Marshe - "Black", Pasqyrë me shikim pas me errësim, Rrjetë ngarkese, Priza elektrike x 2, Diellpritës, me ndriçim të dyfishtë, Gotëmbajtëse dyshe me kapakë, Ngrohës "PTC", Rregullim elektrik i sediljeve të përparme për shoferin dhe pasagjerin , Mbështetëse të pasme krahu me gotëmbajtëse, Zbukurim i pjesë së sipërme "Light Oister", Konsolë me tegela - Pistachio, Tegela kase të derës - Pistachio, Tegela në "Pistachio", Lustër në "Gloss Black", Fashë TPO, Fashë "Jet/Jet"


Location
Mektrin Motors
Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Durres
2000

Tel.: +355 67 2028404
Email: e.shahini@mektrin.al
Faqja:

Mohimi i përgjegjësisë juridike
Mektrin Motors bën çdo përpjekje për t'u siguruar që informacioni i përmbajtur në faqe (në vijim informacioni) të jetë i saktë dhe i plotë. Por, mund të ndodhin gabime dhe mangësi herë pas here, ndaj dhe ne nuk e garantojmë dot saktësinë e informacionit. Ndaj, nuk mbajmë as përgjegjësi për mbështetjen tuaj mbi informacionin. Mektrin Motors