Autostrada Durres-Tirane, KM 6.,Durres,2000
e.shahini@mektrin.al

Approved

F-PACE 2.0 I4 DIESEL (180PS) AUTO PURE 5 DOOR

Telefon +355 67 2028404
Nr. i regjistrimit Çmimi 5 332 000 Lekë
Ngjyra e jashtme Ebony Black Konturi i brendshëm Jet premium cloth
Stili i trupit Odometri 26 834 Km
Viti i modelit 2018 Viti i regjistrimit 2017
Veçoritë e theksuara

Sistemi i ndezjes/fikjes inteligjente, Fenerë ksenoni, Tansmision me 4-rrota aktive, Disqe aliazhi 19" 5-shkallëshe në "Fan", Çati panoramike rrëshqitëse, Sistem navigimi "SD", Sistem orientimi me kartë SD, Xham i përparmë i laminuar, Motor 180 PS,

Veçoritë

Paketa opsionesh
Paketa "Business"

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve
Sistem monitorimi për presionin e gomave( TPMS)

Informacion, komunikim dhe argëtim
Sistem "JaguarVoice", Foni analoge, Ekran me prekje "HDLF", Hartë orientuese - Rajoni 1 (Evropë), Ekran 5" me panel instrumentesh

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit
Suspension "Touring", Suspension pasiv, Komanda e shpejtësisë konstante, Sensor i zënies, Sistem skapamentoje "Standard"

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin
Ndihmës parkimi prapa, Ndihmë për parkim përpara, Kamerë parkimi mbrapsht, Ndezje pa çelës, Derë elektrike "Deadlocks", Bllokim i kolonës së timonit, Kamera me pamje përpara, Frenim i pavaruar emergjence që përdor kamerat me pamje përpara, Paralajmërues për daljen nga korsia

Funksionet e jashtme
Fshirëse feneri, Fshirëse xhamash me diktim shiu, Xham i errët, Rrethim grile në "Chrome" me zbukurim të rrjetës në "Black", Llamba të përparme kundër mjegullës, Xham i harkuar pasqyre, Ventilator anësor elektrik në "Chrome/Black", Pasqyra dyersh me ngrohje dhe elektropalosje, Mbushës karburanti me mbyllje qendrore të derës, Rrethim i dritares anësore në "Satin Black", Veshje dyersh në "Grained Black"

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme
Zbukurim i pjesës së sipërme "Morzine", Grup tapetesh, Tabaka e përparme magazinimi me fole energjie, Ndriçim i brendshëm atmosfere, Konsolë me tegela - Pa kontrast, Tegela kase të derës - Pa kontrast, Tegela pa kontrast në fashë, Tegela sediljeje me kontrast "Less", Tekstil "Premium", Marshe - "Black", Pasqyrë me shikim pas me errësim, Përfundues IP i lyer, Prizë elektrike, Diellpritës, me ndriçim të dyfishtë, Timon me lëkurë në "Softgrain", Gotëmbajtëse dyshe me kapakë, Ngrohës "PTC", Rregullim manual i sediljes së përparme, Zbukurim i pjesë së sipërme "Light Oister", Lustër në "Gloss Black", Fashë TPO, Fashë "Jet/Jet", Konsolë me PVC me kokrriza "Taurus", Sedilje shoferi me rregullim manual në 8 pozicione, Sedilje pasagjeri me rregullim manual në 8 pozicione


Location
Mektrin Motors
Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Durres
2000

Tel.: +355 67 2028404
Email: e.shahini@mektrin.al
Faqja:

Mohimi i përgjegjësisë juridike
Mektrin Motors bën çdo përpjekje për t'u siguruar që informacioni i përmbajtur në faqe (në vijim informacioni) të jetë i saktë dhe i plotë. Por, mund të ndodhin gabime dhe mangësi herë pas here, ndaj dhe ne nuk e garantojmë dot saktësinë e informacionit. Ndaj, nuk mbajmë as përgjegjësi për mbështetjen tuaj mbi informacionin. Mektrin Motors